Bästa bastuaggregat: De 5 bästa och bästa tipsen

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar
Bästa bastuaggregat

När det kommer till bastuaggregat finns det flera olika typer av aggregat tillgängliga på marknaden. De finns i alla möjliga prisklasser och utföranden, bland annat finns det bastuaggregat som drivs med el och andra är vedeldade, det finns alltså en stor variation av bastuaggregat för dig att välja mellan. I den här artikeln har vi kollat på de bästa bastuggregaten som vi har hittat i olika typer av utföranden och prisklass, allt för att du ska få en bra överblick om de bästa bastuaggregaten.

Vilket bastuaggregat ska man välja?

Det viktigaste är att bestämma sig för hur din bastu ska ge värme. Ska ditt bastuaggregat vara vedeldat eller elektriskt? I vilket material vill du att ditt bastuaggregat ska vara – täljsten eller rostfritt eller något annat? Finns det andra funktioner som du gärna vill att ditt bastuaggregat ska ha som behållare för doftessenser, eller vattentank för att göra så att det förångas. Det finns mängder av varianter och därför är det viktigt att du redan innan du bestämmer dig innan dig för vilket bastuaggregat som du ska köpa.

Här har vi listat våra 5 bästa bastuaggregat

8 / 10

EXPERTPOÄNG

Harvia M3 Bastuaggregat - Vedeldad

En variant av den klassiska snowracern från Stiga i häftig turkos och svart färg.

Harvia M2 Bastuaggregat

Harvia M3 har en stilren klassisk design som fångar blickarna i en liten vedeldad bastu. Harvia M3 är en bastuugn av hög kvalitet som erbjuder bastubadaren perfekta stunder för avkoppling och ger en traditionell bastuatmosfär. Den jämna värmen från bastuugnen samt den effektiva eld- och luftcirkulationen ger en njutningsfylld upplevelse. Den grafitsvarta bastuugnen är ståtlig och står som utgångspunkt för hela bastuinredningen.

Harvia M3 är försedd med glaslucka som låter den flammande elden höja stämning i bastun. Bastuugnens ytterhölje är målat grafitsvart och dess övre spjälverk är av rostfritt stål. Harvia M3 kan förses med vattenvärmare av skorstensmodell.

Var hittar jag produkten?

Du hittar produkten hos dessa e-handelsbutiker:

Köp produkten här:

8 / 10

EXPERTPOÄNG

Tylö Sense Sport 8 Bastuaggregat

Sense Sport 8 passar till en bastuvolym mellan 6-12m³.

Tylö Sense Sport 8 bastuaggregat ger en snabb och behaglig värme samt en exakt temperaturkontroll. Aggregatet har inbyggda vred för tid och temperatur på aggregatets framsida så man lätt kommer åt att justera.

Inbyggt överhettningsskydd. Aggregatets har ett flockat skal för att minimera risken att bränna sig. Inbyggt doftfack som kan spetsas med härliga doftessenser. Doftfacket är avtagbart och är lätt att rengöra. Levereras inkl. 2,5 meter kabel för manöverpanel.

Aggregatet kan väggmonteras eller placeras stående på golvet. Väljer man att aggregatet ska placeras stående så måste ben köpas till.

Var hittar jag produkten?

Du hittar produkten hos dessa e-handelsbutiker:

Köp produkten här:

6 / 10

EXPERTPOÄNG

Harvia Cilindro PC90EE Bastuaggregat

Pelaraggretat med styrpanel från Harvia.
Harvia Cilindro PC90EE Bastuaggregat
Detta bastuaggregat som är som en pelare från Harvia är en perfekt aggregat för att kunna bygg in i nedre laven. Det gör att man får en praktisk och stilren planlösning i sin bastu. Till bastuaggregatet kommer en digital styrpanel med pekskärm som kan placerar i bastun, i ett badrum eller i ett annat torrt utrymme. Man kan alltså installera sin styrpanel där man tycker den passar bäst. Tack vare bastuaggregatets massiva stenmagasin kommer man kunna njuta av sköna bastubad.

Var hittar jag produkten?

Du hittar produkten hos dessa e-handelsbutiker:

Köp produkten här:

8 / 10

EXPERTPOÄNG

Kota Lousto Vedeldad Bastuugn

Vedeldad bastuugn med kapacitet för bastu i storlek 2-20m³.
Denna vedeldade bastuugn från Kota har en snygg och stabil konstruktion som passar sig väl för snabb uppvärmning. Bastuaggregatet har ett stenmagasin för 35 kg bastusten.

Var hittar jag produkten?

Du hittar produkten hos dessa e-handelsbutiker:

Köp produkten här:

6 / 10

EXPERTPOÄNG

Harvia 8kW Bastuaggregat - svart

En klassiskt bastuaggregat från Harvia som finns i både 8kW eller 6kW.
Harvia 8 kW Bastuaggregat
Väggmonterat bastuaggregat med högsta kvalitet, men är dessutom väldigt prisvärd. Bastuaggregatet kommer i en snygg svart färg och finns i både 6kW eller i 8kW-modeller. Denna klassiker finns redan i mångas hem sedan länge, och kommer stanna kvar länge.

Var hittar jag produkten?

Du hittar produkten hos dessa e-handelsbutiker:

Köp produkten här:

Andra artiklar

Installera braskamin

Installera braskamin

Tänker du installera en braskamin i ditt hem? Det finns såklart många fördelar med att installera en braskamin i sin villa, stuga, lägenhet eller radhus.

Bästa kaminfläkten

Bästa kaminfläkten: Bäst i test

Kaminfläkten är en typ av fläkt som fungerar som en värmespridare av värmen från t.ex en kamin. Kaminfläkten behöver ingen strömkälla utan tanken är att